Hvordan sende tekst til en Taurus Man (2024)

Det er ganske enkelt å sende tekstmeldinger til en Taurus-mann. Noen ganger er alt du trenger å gjøre å sende et par bilder, og det vil få samtalen i gang.

Hvis du ikke vil skremme ham, er det imidlertid noen ting du bør unngå når du sender tekstmeldinger.

Lære å kommunisere med enTyrengjennom tekst er litt annerledes enn å kommunisere med ham personlig.

Enkelte emner er generelt forbudt for tekstsamtaler, selv om han normalt ville diskutere dem personlig.

Du vil ha ting lett og flørtende når du sender tekstmeldinger til Taurus. Ikke ta opp seriøse emner når du sender tekstmeldinger. Hvis du er opprørt på ham, ikke start en krangel med en tekst.

Frekvens av tekster er en balansegang. Du vil ikke virke for trengende, men du vil heller ikke at han skal tro at du ignorerer ham.

Innholdsfortegnelse[forestilling]

Vær flørtende

ENTyren mannKommunikasjonsstilen er flørtende. Hvis du vil ha en letthjertet, vennlig tekstsamtale med ham, fortsett og flørt litt.

Du kan flørte med ham på samme måte som du ville gjort personlig, bare uten kroppsspråkelementet. Det er ikke en spesiell "bare tekstmeldinger" måte å flørte med en Taurus-mann på.

Å ha en lett, flørtende tone er generelt en god idé. Taurus liker ikke når tekstsamtaler er for seriøse.

Teksting legger til nyttelementertil flørting også. Du kan sende emojier eller bilder for å følge tekstene dine. Hvis du er en som vanligvis er nervøs når du flørter personlig, kan du si ting du vanligvis ikke ville vært i stand til å si.

Hvis han ikke er flørtende eller hvis han ignorerer de flørtende tekstene dine, er det dettegn på at en Taurus-mann har mistet interesseni deg, i det minste romantisk.

Denne hemmelige tekstmeldingen vil gjøre en Taurus-mann avhengig av deg.

Komplimenter ham

Taurus liker å bli komplimentert. Han elsker når folk legger merke til ham og setter pris på ham. Dette er sant personlig og når du sender tekstmeldinger til ham.

Du kan være enda mer liberal med komplimentene over tekst enn du ville vært personlig. Hvis du er litt over toppen, kommer han ikke til å tenke for mye på det.

Han vil bare anta at du prøver å sørge for at han leser tonen din riktig.

Hvis dere to nettopp gikk på date, send en liten tekstmelding for å fortelle ham at du syntes det gikk bra. Hvis han sender deg et bilde av seg selv, svar med et kompliment om antrekket hans, smilet, håret osv.

Hvis det er noe du alltid har ønsket å si til ham, men du er for flau til å si det personlig, prøv å sende det til ham. Han vil sette pris på å høre det, selv om det ikke er personlig.

Les mer om Taurus man:Taurus Man åpner opp,Tyren mann ikke interessert,Kyss Taurus Man,Tiltrekk Taurus Man, ogImponer Taurus Man.

Send ham bilder

En Taurus-manns tekststil innebærer vanligvis mange bilder. Tekster handler ikke bare om ord.

For en Tyr, må teksting innebære mer enn bare ord. Han er en svært sensuell person. Han er vant til å ha de fleste, om ikke alle, sansene sine involvert i en samtale.

Når du sender tekstmeldinger, er alt du kan se ordene på skjermen. Du kan ikke se en persons smil, høre tonen i stemmen eller lese kroppsspråket.

Ikke bare fortell ham noe han sendte en tekst som fikk deg til å le, send ham et bilde av deg som ler. Hvis du nettopp har fått en ny kjole, ikke bare beskriv den for ham. Vis han.

Bilder gjør at samtalen føles mer "ekte" for Taurus. Dette gjelder spesielt hvis dere to ikke ser hverandre ofte. Han vil alltid sette pris på å få se noen bilder av deg.

Bruk disse hemmelighetene til å få Taurus-mannen til å elske deg (de fungerer som magi)

Lett samtale

Taurus kommunikasjonsstil i tekstmeldinger er lett. Han liker vanligvis ikke å ha seriøse eller intense diskusjoner over tekst.

Du kan definitivt snakke med Taurus i timevis over tekst. "Lys" betyr ikke "sparsom".

Hvis du vil snakke med ham om noe viktig, ikke send melding til ham om det. Gi ham beskjed om at du vil snakke, og sett deretter opp en tid for å enten møtes personlig eller snakke med ham over telefon.

Grunnen til at han holder samtalen lett over tekst er fordi han ikke vil at noen av dere skal bli misforstått. Noen ganger føler han seg litt fortapt når han ikke kan høre stemmen din eller lese kroppsspråket ditt under en samtale.

Hvis du av en eller annen grunn må ha en seriøs diskusjon via tekst, spør ham først. Ikke overrask ham.

Vær vennlig

Den beste måten å snakke med en Taurus-mann gjennom tekst er med en vennlig tone.

Hvordan har du en vennlig "tone" i en tekstmelding? Vær oppmerksom på hvordan Taurus tekster. Det er sannsynligvis det han tror å sende tekstmeldinger på en vennlig måte.

Hold ting enkelt og til poenget. Hvis tekstene dine er lange eller for kompliserte, gir det mer rom for å feillese tonen din.

Legg til emojier for å vise tonen din. Ikke vær redd for å overbruke dem! Taurus bruker sannsynligvis mange emojis i tekstmeldingene sine til deg. Han gjør dette for å vise at han er glad, at han er vennlig osv.

Å unngå alvorlige temaer er en del av det å være vennlig i en tekstsamtale. Hvis du trenger å snakke om noe alvorlig med ham, send en melding og spør når han kan snakke med deg på telefon eller personlig.

Dette ene rare trikset er den eneste måten å tiltrekke seg en Taurus-mann.

Ikke vær trengende

Bør du sende en melding til en Taurus-mann først? Noen ganger. Andre ganger, vent til han starter en samtale.

Det er ingen fast eller rask regel om hvem som starter en samtale. Noen ganger vil han gjøre det, noen ganger vil du. Ikke bekymre deg for mye om det.

Hvis du sender en tekstmelding og han ikke svarer med en gang, trenger du ikke å følge opp med en annen tekstmelding. Vær tålmodig. Vent til han svarer.

Du vil ikke fremstå som for trengende. Han har et liv utenfor deg. Han har ting på gang og kommer ikke alltid til å ha telefonen for hånden.

Hvis en Taurus-mann ikke tar kontakt på en dag eller to, ikke stress med det. Han kan bare være opptatt. Ville du vært bekymret hvis du ikke så ham hver eneste dag? Med mindre dere bor sammen, er svaret sannsynligvis nei.

Ikke ignorer ham

Hvis du er opprørt over Taurus, ikke gi ham den stille behandlingen. Det kommer ikke til å gjøre noe.

Han kommer ikke til å tro at du ignorerer ham hvis du ikke svarer umiddelbart på hver enkelt tekstmelding, så ikke bekymre deg for det.

Men prøv å svare når du kan. Ikke la ham leses. Hvis han stiller deg et spørsmål eller tekster deg om noe tidssensitivt, gjør ditt beste for å svare i tide.

Hvis du ser teksten hans, men du er opptatt, bare gi ham beskjed om at du er opptatt og at du kommer tilbake til ham senere. Han vil forstå.

Hvis dere to har en "rutine" når det kommer til teksting og du trenger å bryte den rutinen av en eller annen grunn, fortell ham. Ikke bare gå glipp av en "god morgen"-tekst uten å gi ham en beskjed.

Et bitte lite triks for å rive hjertet til Taurus-mannen din?... selv om han er kald og fjern...

Vær intelligent

Hvis du virkelig vil vite dethvordan tiltrekke seg en Taurus-mannmed teksting, vis frem intelligensen din. Du kan være morsom og flørtende samtidig som du viser ham hvor smart du er.

Du trenger ikke å starte en intens intellektuell diskusjon, selvfølgelig. Han ville sannsynligvis foretrukket at du ikke gjorde det i en tekstsamtale. Bare snakk ærlig om ting du er kunnskapsrik om.

Vis frem intelligensen din ved å sende ham artikler du har lest. Hvis han stiller deg et spørsmål om noe, svar med et gjennomtenkt svar.

Din vidd og sjarm vil skinne gjennom i tingene du sier også. Ikke overtenk det. Bare si det som faller naturlig for deg.

Vær støttende

Det en Taurus-mann vil høre når han er trist, er at du støtter ham og at du er der for ham. Hvis du ikke kan være der personlig, er en tekstmelding det nest beste.

Du vil ikke alltid kunne være der for Taurus personlig. Hvis dere to bor langt unna, kommer dere ikke til å kunne tilby en klem når han er trist. Vis din støtte via tekst i stedet.

Fortell ham spesifikt at du er tilgjengelig hvis han trenger å snakke. Fortell ham at du bryr deg om ham. Send noen hjerte-emojis. Han vil ikke synes det er klebrig. Han vil finne det søtt.

Hvis du vet at han går gjennom en tøff tid, vil det også muntre ham opp ved å sende tekstmeldinger med oppmuntrende ord.

Rare astrologi-triks gjør Taurus-mannen din besatt av kjærlighet ...

Ikke start konflikt

Ikke start en krangel over tekst. Taurus kommer ikke til å sitte der og hash ut noe med deg i en tekstsamtale. Han vil bare ignorere deg til han kan gi deg en del av tankene hans personlig.

Ikke ta opp temaer som du vet at han er uenig med deg i. Det er tid og sted for vennlige debatter. Med en Taurus er ikke en tekstsamtale stedet. Han kommer ikke til å synes det er vennlig.

Hvis du er sint på ham, ikke ta det ut på ham i en tekstsamtale. Du må faktisk snakke med ham.

Hvis du er opprørt over noe og ikke kan finne ut hvordan du skal fortelle ham personlig, vær ærlig om det. Ikke bare blindside ham med en tekstmelding som sender klagene dine.

Hvordan sende tekst til en Taurus Man (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6333

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.