Hvordan starte en samtale med en Taurus Man (2024)

Tyren menn liker samtaler. De pleier ikke å være sjenerte, og de liker å snakke med de rundt dem.

Taurus er en sosial person, så det er ikke så vanskelig å starte en samtale med ham. Bare vær rolig og oppfør deg naturlig.

Hvis du er nervøs for å snakke med aTyren mann, gjør det du kan for å roe ned.

Han vil føle seg mer komfortabel med å snakke med deg hvis du virker avslappet og som om du koser deg. Du vil ikke fremstå anspent.

Når det gjelder emner, er det noen få generelle du kan starte med, som mat eller natur.

Du kan også spørre om hva han gjør for jobben. Du kan begynne med å komplimentere ham og se hvordan ting går derfra.

Vær ekte og vær ærlig mens du snakker med ham også. Han vil sette pris på det.

Innholdsfortegnelse[forestilling]

Få øyekontakt

Tyrenhandler om øyekontakt. Hvis han er på andre siden av rommet fra deg, se på ham.

Han vil være i stand til å føle blikket ditt på ham, og han vil sannsynligvis se på deg også. Når du har etablert den øyekontakten, kan du gjerne gå bort til ham.

Hvis Tyren nekter å møte blikket ditt, selv om han legger merke til at du ser, kan det være et tegn på å vente. Hankanikke føler for å snakke eller han kan bli fanget opp med noe annet.

Fortsett å få øyekontakt mens du snakker med ham også. Direkte øyekontakt gjør at han føler at folk lytter til ham. Det får ham til å føle at oppmerksomheten er på ham, og det liker han.

Hvis du har problemer med å få øyekontakt med folk, ikke bekymre deg. Det finnes måter du kan forfalske øyekontakt på, som å se på noens nese eller pannen i stedet.

Bruk disse hemmelighetene til å få Taurus-mannen til å elske deg (de fungerer som magi)

Vend deg mot ham

Kroppsspråk er viktig under enhver samtale. Hvis du vil snakke med Tyren, må du se ut som om du vil snakke med ham.

Taurus liker det når folk har åpent kroppsspråk under en samtale. Han liker det også mer når de gjør ting som viser at de er fokusert på ham.

Når du snakker, len deg inn mot ham. Ikke kryss armene. Ikke bøy skuldrene. Disse handlingene fremstår som anspente, og han kan føle at du faktisk ikke vil snakke med ham.

Du kan stå tett mens du snakker med ham også. Han har ikke en stor "romboble".

Hvis du prøver å få oppmerksomheten hans, kan du vise ham at du er interessert i å starte en samtale bare ved å gå nærmere ham. Stå foran ham, få den øyekontakten han liker så godt, og få i gang en samtale.

Les mer om Taurus man:Vinn tilbake Taurus Man etter samlivsbrudd,Taurus Man Følelser,Taurus Man trenger,Taurus Man kommunikasjon, ogTaurus Man etter bruddet.

Smil

Tyren elsker et fint smil. Du vil fange oppmerksomheten hans hvis du smiler til ham fra andre siden av rommet. Han kan til og med komme bort til deg og slå av en prat i stedet for omvendt.

Slapp av og smil mens du snakker med ham. Dette vil få ham til å føle seg mer komfortabel. Det vil også vise ham at du liker samtalen.

Han kommer ikke til å kreve at du smiler. Noen menneskers hvilende ansikt er bare ikke et smil. Det er ok. Hvis du kan, kan du prøve å smile noen ganger mens du snakker med ham.

Prøv i det minste å se glad ut og som om du koser deg. Hvis han ser deg skulende, kommer han ikke til å nærme seg deg.

Hvis du rynker på pannen under hele samtalen med ham, kan han anta at du ikke liker ham eller at du faktisk ikke vil snakke med ham av en eller annen grunn.

Kommuniserer ikke Taurus-mannen din med deg? Her er trikset for å spole Tyren inn igjen.

Vær flørtende

Det er lett å flørte med en Taurus-mann. Han liker å flørte. Hvis du nærmer deg ham med en morsom, flørtende oppførsel, vil han være åpen for å snakke med deg.

Han vet at flørting ikke alltid er en alvorlig ting, så ikke bekymre deg for at han leser for mye i det. Selv om du bare vil være venner, vil ikke litt flørting skade noe.

Hvis du er romantisk interessert i ham, ikke vær for sterk. Flørten skal være lett og morsom, ikke for intens. Dette gjelder spesielt hvis dere to ikke kjenner hverandre så godt ennå.

Dette er også nøkkelen til å vite hvordan man snakker med en Taurus-mann gjennom tekst. Han er mer sannsynlig å holde tritt med en tekstsamtale hvis den er lett og flørtende. Han liker ikke tekstsamtaler som er for alvorlige eller tunge.

Vær åpen

Hvis du vil vitehvordan få følelsesmessig kontakt med en Taurus-mann, det viktigste å gjøre er bare å være åpen og ærlig med ham.

Vær åpen med kroppsspråket ditt, som tidligere nevnt. Slapp av armene i stedet for å krysse dem. Slapp av i skuldrene og kjeven. Hvis noe føles anspent, ta et dypt pust.

Ikke vær redd for å snakke om deg selv eller dele ting med Taurus. Åpenbart er dypt personlige detaljer ikke passende for en første samtale eller i visse situasjoner. Men du kan snakke om deg selv.

Vis ham at du er villig til å lytte til ham også. Vær oppmerksom. Hvis han begynner å dele noe personlig, lytt aktivt. Vis ham ikke annet enn medfølelse. Vær åpen for å høre hva han har å si.

Dette er #1 feilen kvinner gjør med en Taurus-mann...

Være rolig

Taurus vil føle seg vel hvis du har en rolig, avslappet energi mens du snakker med ham.

Bare slapp av. Ikke bli for opptatt av å prøve å komme opp med samtaleemner. Hvis du er nervøs eller anspent av en eller annen grunn, gi deg selv et øyeblikk til å roe deg ned før du nærmer deg ham.

Hvis du kommer for sterkt når du nærmer deg ham, kan det hende han tror du vil ha noe fra ham eller at du har en slags baktanke.

Vær uformell. Husk at det bare er en vennlig samtale. Det er ikke slu*tten påverdenhvis det ikke går helt som planlagt eller om han ikke reagerer slik du ville.

Hvis du er anspent, kommer du til å gjøre ham anspent. Han vil føle at noe er galt og lurer på hvorfor du henvendte deg til ham i utgangspunktet.

Handle naturlig

Dette er nøkkelen til å vitehvordan kommunisere effektivt med en Taurus-mann. Hvis han føler at du er stiv eller tvinger deg selv til å handle på en bestemt måte, vil han ikke føle seg komfortabel med å snakke med deg.

Bare vær deg selv! Du trenger ikke være noen annen for å starte en samtale med ham.

Bare vær avslappende. Igjen, du må prøve å slappe av. Hvis han vil snakke med deg, vil han snakke med deg. Hvis han ikke gjør det, er det ikke verdens undergang.

Det en Taurus-mann vil høre er sannheten. Du trenger ikke late som du er noen du ikke er når du er rundt ham. Du trenger ikke oppføre deg som om du vet mer om noe enn du faktisk gjør.

Tenk på hvordan du oppfører deg når du henvender deg til en venn for å slå av en prat. Prøv å kanalisere den energien hvis du føler deg sjenert eller nervøs.

De enkle hemmelighetene du kan bruke til å forføre og beholde Taurus-mannen (de fungerer som magi)

Stille spørsmål

Tenk på noen spørsmål å stille en Taurus-mann før du nærmer deg ham. Dette vil gjøre det lettere å starte en samtale, spesielt hvis du er nervøs.

Spørsmål er en fin måte å starte en samtale med en Taurus-mann gjennom tekst. Han er ikke alltid den beste til å svare på tekstmeldinger. Et spørsmål krever imidlertid et svar, så han vil være mer sannsynlig å svare.

Noen gode spørsmål å stille en Taurus er: Hva er favorittmaten din? Hvilke utendørsaktiviteter liker du? Hva gjør du på jobb? Hva er dine hobbyer?

De vil sannsynligvis starte en samtale. Han elsker å snakke om mat og friluftsliv. Han er også en hardtarbeidende person, selv om mange tror han ikke er det. Han vil gjerne fortelle deg alt om tingene han jobber med og om karrieren hans.

Emner han liker

Hvis du allerede kjenner den aktuelle Taurus-mannen, kjenner du sannsynligvis noen av hans interesser. Det vil være lettere å starte en samtale i så fall.

Hvis du ikke kjenner ham så godt, må du kanskje bare gå for noen mer generelle emner.

Igjen, han liker mat. Hvis du er på fest, kan du ganske enkelt begynne å snakke om maten som blir servert der. Du kan fortelle ham at du nettopp har prøvd en ny restaurant som du tror han kanskje liker.

Han legger også mye arbeid i utseendet sitt. Du kan alltid starte en samtale med et kompliment. Han vil gjerne fortelle deg alt om den nye dressen han har på seg eller hva hudpleierutinen hans er.

Rare astrologi-triks gjør Taurus-mannen din besatt av kjærlighet ...

La ham ta over

En Taurus-manns kommunikasjonsstil kan ofte være dominerende, selvsikker og selvsikker. Han har ikke noe imot at du starter samtalen, men etter et visst punkt kan du la ham ta ledelsen.

La ham sette stemningen i samtalen når du har startet den. Han kan holde det lett og uformelt. Han kan gjøre det mer flørtende, eller kanskje han vil trekke seg tilbake og være mer vennlig.

Du må kanskje følge hans ledetråd og justere måten du tekster på for å matche tekststilen til en Taurus-mann også.

Han holder generelt tekstsamtaler lett. Meldingene hans er ofte korte og gode. Hvis du vanligvis sender flere tekstmeldinger på rad, kutt ned litt når du snakker med ham.

Hvordan starte en samtale med en Taurus Man (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6329

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.